kisahsidairy.com,  rezeki

Rezeki Di Pagi Hari

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Salah seorang dari staff di Department aku nie memang rajin bawakkan makanan..Huh!!! Memang nak suruh aku gemuk je kan..Tapi makan Kerepek boleh gemuk jugak ke..
Maaf kualiti gambar yang kurang bagus
Semalam kerepek pisang,hari ni tempeyek pulak…Yang menghabiskan pulak aku…Eh..tapi bukan aku sorang…ada 2-3 orang lagi yang sibuk bertandang kat meja aku ni..Biasalah,bila dah ada makanan kat atas meja nie,Ramai yang dok serbu.Tapi alhamdulillah…Rezeki dikongsi bersama.Moga murahlah rezeki si Zul tu…heheh
Confirm petang ni atau esok dah habis satu balang nie…Lagilah makanan depan mata..hehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *