kisahsidairy.com,  online shopping,  Uncategorized

Backpack Dah Sampai

Assalamualaikum
Alhamdulillah..sampai pun…Risau jugak beli online ni..2 kali ganda risau sebab tak pernah beli beg online..Takut tak memuaskan hati..lagi satu takut kena tipu tentang ke”originalan tu.
Dah 2 hari sampai…Tapi tak bestnya guna City Link servis nie,Dia tak hantar sampai rumah..Kena ambil dekat centre City Link..Entah pape jer kan..bayar sevis pun perkhidmatan tak Tiptop..
sisi depan..sorry la pic tak cantik
bagi aku tak cantik warna hitam ni..hehehe..nak juga warna merah or hijau tu

sisi belakang

sisi tepi
Puas hati dengan quality beg nie…Nasib baik..kalau tidak,mau mengamuk adik aku tu ha!!..
Aku pernah cerita dekat entry ni >>  

Beli Backpack Deuter Online

Notakecil : #PRAYFORMH370

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *