nuffnang,  Uncategorized

CPUV March-Line Shopping

Assalamualaikum
Alhamdulillah.Dapat lagi BE/CPUV bulan ni..Thanks sangat Kat Nuffnang sebab bagi BE/CPUV yang banyak..Harap ada lagi lepas nie..Nak beli Ferrari merah satu..
Aku pun tak pasti iklan LINE SHOPPING berada dalam blog aku nie.Dan aku tidak sedar akan kewujudannya..yang aku pasti BE?CPUV nie dimasukkan pada 7 march 2014..Mungkin Nuffnang update malam kot.
Korang,kalau nampak Iklan LINE SHOPPING nie,rajin-rajin la klik ye…sorang satu pun cukup..betul ni,aku nak beli FERRARI..bukan FERERRO ok
Saja aku nak colorkan perkataan kat atas tu..menarik juga warna warni ni..barulah Satu Malaysia..
hehehe..
line shopping
line shopping
maklumat lanjut disini –LINE SHOPPING
Esok tak kerja…hari nie aku halfday..tapi sempat buat autopublish entry nie…hehehe…Esok aku update lagi…
Selamat berhujung minggu buat korang semua…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE