kisahsidairy.com

My breakfast For This Morning

Assalamualaikum
Tak agak agak tajuk omputeh…Terus terang cakap my english ni, memang jenis broken English…Tapi rak kisah la..Janji orang faham..hihi..Bak kata ucop”itulah pentingnya english education”
Hehe…gelak sikit..
Sarapan ape korang pagi ni, tak sempat nk buatkan sarapan untuk en.husband  pagi tadi…”sorry yunk”..
Hari ni en.husband tak keje…”yunk, jangan lupa kemas rumah, mop lantai tu ye…” hehehe..apa salahnya tolong wife..atleast adalh aktiviti yang u buat…
I tau u baca entry I ni nanti…lalalala…
Eh..dah melalut pulak entry aku ni..Pagi tadi bila lalu kat gerai gerai sarapan, rasa takde selera pulak nak beli.Last2 aku singgah 7-Eleven..Just beli roti ikan bilis dan choclate milk je..Buat alas perut.Nanti tengahari boleh la makan nasi..
Ok..start nak blogwalking dah ni..sementara menunggu jam 8 pagi..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *