artis

Hanez Suraya Dan Mr.R

Assalamualaikum
Sebenarnya bukan niat aku nak mencampuri urusan artis dalam blog ni,tetapi sedikit tekilan dan sedih apabila ianya datang dari masyarakat kita sendiri.Akibat terlalu nak sharekan cerita peribadi,akhirnya terjerat leher sendiri.
hanez suraya liyana manan
Hati wanita mana yang tidak terusik dengan kenyataan seperti itu.Walau sekuat mana pun wanita,dia akan tetap kalah dengan emosinya..
Kata kata pedas yang dilemparkan oleh Chef wan bagi aku bukanlah laser,tapi hak masyarakat tu sendiri untuk menilai dan mengeluarkan apa yang dirasa betul.Kadang kadang itulah sepatutnya dilakukan oleh Puan Lyana tu..Life must go on dear…
chef wan komen hanez suraya
Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian isteri yg menjadi mangsa dgn anak2..bukan sekali buat hal dah banyak kali and i loved the honesty of his wive.
Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what?
These is the sad world today where there is no respect for others.. Many times i come across so many of my close friends going to the same shit over and over again. Tambahan anak2 muda sekarang pantang ada duit sikit laki orang pun mereka nak sapu kerana gila nak hidup senang.
I am always a shoulder for them to cry on and share their problems. My advice is always the same. Cerai kan and Move on as no one deserved to live unhappy and worst to be treated mcm sampah and worst physically abused.
I also have noticed that what goes around will come back in this world.Jantan2 yg jahat juga kebanyakan akan nanti bertemu dgn betina2 yg tak senonoh juga. Kawin la 10 kali pun jika perangai kita tu macam musibat juga as i have adviced both my children too in the end will all end up to a unhappy marriage. Yang menjadi Mangsa anak2 la yg have to suffer.
Bila semakin lama,semakin heboh pasal hanez Suraya Dan Mr.R tu,terfikir bagaimana perasaan anak kecil tu bila berdepan dengan  rakan-rakannya .kanak kanak pun tau bergosip jugak..
Apa pun masalah yang dihadapi,berfikir secara rasional dan hadapi dengan tenang.
cdt :beautifulnara
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE