Uncategorized

Beli Backpack Deuter Online

Assalamualaikum
Dah lama cari backpack  nie..Ingatkan susah nak dapat..Adik aku bernasib baik kerana mempunyai kakak yang sanggup nak menolong..haha…So along(panggilan nama adik) berterima kasih kepada kakak mu ni.
Puas menggoogle nak cari backpack  nie,yelah bukan senang-senang nak beli online.baknya kena tipu…Berbagai website yang aku buka,semata-mata nak cari info pasal backpack  nie..Heh!!! susahkan i tau..
Tapi Disebabkan along ada bagi duit extra kat kakak dia nie,Belanja beli jajan katanya…Ceh!!!..cit!!…ingat budak kecik ke.belanja la seratus dua,baru best..
Dengan redhanya aku membeli,walaupun rasa sayang pulak nak beli dengan harga yang mahal tu..Budak-budak sekarang nie..Terlalu branded sangat..kakak ko ni pun beli beg cap Jusco je tau..huh!!
deuter race exp air
backpack Deuter Race Exp Air
backpack
Gambar yang lebih jelas…aku pulak yang berminat..tak dapat nak beli,dapat pinjam jadi la..
Dah beli pun..iolss suka hijau tu…tapi si along tu tak berminat..Tak lelaki namanya…hahaha
perkataan Iolss tu dah terikut si farah dengan zaza la nie..keh..keh..
Tapi aku dah pernah tengok quality beg nie memang bagus.
Kegunaan beg ni bila korang pi hicking ke,riding ke..or mane2 boleh la guna backpack nie..Ada siap sekali dengan rain cover..Dia beli nie pun sebab senang,nak pi mana-mana…nak pi kelas pun boleh guna..
lantak ko la dik..janji tak membebankan mak ngan ayah dah la…
Korang yang suka travel tu,tercari-cari backpack nie boleh tengok website Deuter ni :-
http://www.deuteronline.com/?wpsc-product=race-exp-air

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *