Uncategorized

80% Kuota Pelan Data Handphone Telah Digunakan

Assalamualaikum
Ni yang lemah bila Pelan Kuota Handphone Dah Banyak digunakan..Maknanya internet akan kembali lembab..Padahal aku jarang bukak video atau download lagu menggunakan tab..Tapi baru 2 minggu digunakan, dah nak habis rupanya..hish!!!
Confirm aku malas nak topup utk lajukan internet nie.Kalau kat rumah biasanya aku gunakan Wifi.Jadi jimatlah sikit quota internet aku tu..
Internet nie, aku tak topup banyak pun, just rm28 sahaja sebulan.Tu pun tengok keadaan.Selalunya kalau aku balik kampung orjalan jauh, aku ambil pelan yang mahal skit.Maklumlah guna fully internet kalay kat sana..No wifi at all..
Rasa membazir pulak banyak banyak nak topup..Tab ni aku memang guna untuk internet..Senang kalau nak update entry kat mana mana..Handphone BB aku, aku guna utuk panggilan biasa je.
Tengah fikir nak tambah booster atau tak ni..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *