Nagging,  Uncategorized

Bila Dah Takde kerja

Assalamualaikum
Selamat pagi semua..Aku pasti semua orang didunia ni Allah beri satu keistimewaan.Salah satunya kreatif.
Bila dah namanya Kreatif nie,Semua benda yang dibuat,akan kelihatan cantik dan sempurna.
Hehe..tetiba pepagi cerita pasal kreatif ni kan.Dah kenapa gaknya.Korang perasan tak korang nie tergolong dari orang-orang yang kreatif dalam sesuatu hal atau tidak..Kreatif ni,datang dari idea yang spontan.Tak boleh nak paksa betul tak?? Bila dah namanya kreatif,bila korang takde mood,takkan timbul nya idea idea kreatif korang tu kan.
Itu jugak yang berlaku pada kita semua.Contohnya aku la…Aku memang kreatif dalam bab-bab melukis kartun nie,Bila timbulnya kreatif nie,mungkin masa aku tengah berjalan-jalan,sedang memandu or sebelum nak tido..Bila timbul idea,for sure aku terus melukis kan…Dan terhasil la kartun yang sangat kreatif..Ni contoh je..Bukan aku pandai melukis..Tapi bakat menconteng tu memang ada la..hehehe
Tetiba pepagi ni meroyan pasal kreatif,Ini gara-gara seorang supervisor production tempat aku ni yang membuat sesuatu bila dia tengah boring dan bosan..maka terhasil la seperti ini,

hahaha..,.korang tau ke ape nie…hehehe…
Gelak ler pepagi ni walau tak selawak mana…Saja nak bagi chill kat korang..
ok..da boleh buat kerja…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE