Uncategorized

Testimonial Tudung De Salma

Assalamualaikum
Sekarang ni boleh dikatakan pelbagai jenis tudung di pasaran.Dari shawl sehinggalah tudung sarung…Semuanya ada mengikut trend terkini.
Kalu dulu aku memang suka pakai shawl.Tapi bila bekerja aku lebih suka pakai tudung sarung.Memudahkan aku juga bila nak solat.Tak payah nak ambil masa lama untuk bersiap..Yelah, nanti orang kata ambil kesempatan pulak bersiap.
Beberapa tahun yang lalu, aku dah terpikat dengan design dari De Salma.Yang penting amat sesuai dengan bentuk muka aku ni.Dan sekarang aku lebih suka untuk membeli tudung dari DeSalma collection.Yang pastinya cantik dan mampu untuk aku miliki.
Disebabkan terlalu minat dengan DeSalma nie, aku menjadi salah seorang Testimonial dari salah satu fanpage yang menjual tudung de salma ni..

Untuk korang yang ingin melihat koleksi De salma ni bolehlah layari fanpage De Salma .
Setakat ni, aku memang berpuas hati dengan layanan dari owner fanpage ni.ni bukan entry berbayar ye.Cuma berkongsi tentang apa yang aku rasa sesuai untuk dikongsi kat korang…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE