weekend

Hari Minggu Berkeseorangan

                                                                         Assalamualaikum
Selamat tengahari.selamat berhujung minggu.Seronok dapat bercuti hari minggu ni.Boleh settlekan kerja rumah, boleh memasak apa yang untuk asah skill memasak..heheh
Tak lupa juga boleh beriadah dengan family.Tuyang seronoknya, dan bolehlah release tension.
Tu bagi husband and wife yang bercuti sama hari.Tapi tidak aku and seanteronya..
Entry masih tak puas hati lah ni…Orang best bercuti bersama family.tapi every weekend sekarang ni, hanyalah berseorangan..Tu yang tak best.Tak boleh nak buat aktiviti bersama-sama.Tak boleh nak pi beriadah bersam-sama.Nak lunch sama sam pun tak dapat..huhu..
Bila dah Berkeseorangan ni, buatlah aktiviti mengemas rumH yang extra dari biasa.Macam macam boleh buatkan..huhu..
Tapi tak bestnya makan sorang sorang…
So apa aktiviti korang hari ini..

Sumber : google
Happy weekend..ambil mood nak up next entry..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *