Showing 48 Result(s)
RANDOM

Malware Menyerang Lagi!!

Assalamualaikum Terkejut!!!!!!!…bila masuk masuk blog je dah keluar Malware Detect..gabra kejap..Cuba cuba jugak nak cari tutorial yang berkenaan dengannya..Tapi semua tak menjadi.. Terus buat ccleaner..kot lah terkena komputer nie….Panik jap.huhuh…siap announce kt group whatsapp bagai.. Bila teringat sekarang nie musim anonymous banyak sangat sekarang nie,terus cari komen komen yang diorang hantar…confirm..Memang banyak dari situ..aduh…Nak tau berapa komen dari anonymous tu..semuanya 254…bha..haha…Banyak nya ko bagi..taksempat nak clearkan kau dah sampai beratus …

RANDOM

Kejujuran Dalam Hubungan Suami Isteri

Assalamualaikum sumber :fb Dalam kita menjalin hubungan suami isteri.Apakah elemen yang penting yang harus ada dalam hubungan itu.. Adakah ianya sekadar hanya di bilik tidur tanpa memikirkan aspek yang lain? Dalam setiap hubungan aspek yang harus ada adalah Percaya,bersikap terbuka ,komunikasi dan yang paling penting kejujuran. Perkara di bawah  ini menjadi tunggak kekuatan setiap perhubungan. Kepercayaan. Perkara yang wajib dalam setiap hubungan.Setiap pasangan perlu mempercayai setiap tindak tanduk pasangan samada …

kisahsidairy.com

Berpantang Selepas keguguran..Perlu kah?

Assalamualaikum Ada yang kata perlu…Dan ada juga kata tak perlu…Itu bergantung kepada kondisi badan masing masing kan.. Seperti yang aku baca,keguguran itu lebih serius dari kelahiran.Keguguran itu umpama buah yang gugur sebelum masak.dan dipercayai akan membawa kesan yang kurang menyenangkan, iaitu mudah diserang angin gugur atau dikenali angin jahat. Angin gugur adalah angin yang menyerang selepas keguguran yang mengakibatkan ibu mudah terdedah kepada masalah… See…itu sebabnya perlu berpantang.Masa aku disahkan …

kisahsidairy.com RANDOM

Cuaca

Assalamualaikum Disebabkan cuaca sekarang nie,memang selalu tidak sihat..Migrain pun tak baik-baik..Selalunya bila dah makan ubat,tido then baiklah migrain nie. Semalam bila keluar rumah untuk ambil MC pun cuaca sangat terik.Memang menjadi alahan bagi aku bila cuaca macam nie.Senang kena serang sakit kepala.Kurangnya minum air putih/air masak menambahkan lagi ketidakupayaan aku..nak habiskan satu botol air pun payah dah.. Bila ke klinik semalam,tengok ramai kanak-kanak yang demam..Kesian kat mereka…yelah..budak kecil mana tau …

PRODUK REVIEW tentang product

Review Product : Fairy Beauty Fairy Whitez From Hishop

Assalamualaikum Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya. 1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan. Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang aku gunakan kakak ipar aku untuk mencubanya. Nielah yang aku dapat…heheh…satu kotak ada 10 botol.Dan …

nuffnang RANDOM ranking alexa

Blog Sunyi Sepi

Assalamualaikum sumber :google  Lama dah menyepikan diri,tapi tak bermakna lenyap dari alam maya nie..Cuma masa untuk berblogging terbatas lately nie.Hari pertama memulakan tugas hari nie setelah lebih 2 minggu berehat. Banyak cerita yang ingin di kongsikan tetapi mood untuk mencipta kata-kata tu hilang ke laut.. Sepanjang cuti dan duduk di kampung,terasa malas nak balik ke bandar nie.Bukannya apa,lebih tenang bila di sana..Walau keadaan sunyi tanpa adik-adik dan anak saudara yang …