br1m,  Uncategorized

BR1M Dah Masuk Account

Assalamualaikum
brim
sumber :google
Ni bukan sambungan cerita tadi yang aku nak share kat korang…Ni pasal lain ok…Korang dah check ke account korang..
Aku pasti pembayaran BR1M nie di bayar secara berperingkat..Semalam mungkin mereka masukkan kepada yang bujang.Dan hari ini dimasukkan pula untuk orang yang dah berkahwin.Sebab semalam aku dah checkkan MIL aku,dah masuk.Tapi En.husband aku belum..Dan kebanyakkan yang aku tanya mereka yang dah berkahwin,mereka belum terima apa-apa lagi..Tapi yang bujang dah terima.
Hari ni bila check account,dah pun selamat terima..Terima kasih PM..At least boleh la tampung sedikit sebanyak masalah yang aku alami semalam..nanti aku cerita kat next entry ok.
Dah check ke account korang tu ,kurang ke lebih ke…kalau lebih kasi kat aku ea…kalau kurang korang mintak dekat diorang la..hehehee…Korang boleh tengok carta kat bawah nie…
Br1m
sumber:google
Kalau korang tak dapat bantuan nie,korang boleh la call no yang tertera dalam gambar atas nie..
Jom tengok pesta layang layang di Pasir Gudang..Esok dah last..Blogger jb..kalau jumpa tu tegur-tegur la ye…hehehe..kalau korang kenal aku ni..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE