weekend

Selamat Berhujung Minggu

Assalamualaikum
sumber :google
Selamat berhujung minggu untuk korang..Tapi yang berhujung minggu jelah…hehehe..Aku khaskan untuk orang yang bercuti hari nie..Maklumlah,Johor dah bertukar cuti…Ada yang masih mengekalkan cuti hujung minggu pada hari ahad dan ada yang mengubah hujung minggu pada hari Jumaat.
Macam orang orang kerajaan bekerja hari nie.Bila dah bekerja tinggallah saya sorang sorang kat rumah..Pepagi dah kemas rumah sebab sat lagi nak pi dating dengan kawan kawan lama..Alahai.lamanya tak jumpa dengan diorang..ada dalam 4 tahun kot..Tapi ada yang belum jumpa 7 tahun lamanya..
Nanti aku bagitau ea..Ingat nak up entry dinner aku malam tadi.Sempat snap beberapa gambar je untuk tatapan readers blog nie..
Oh…Ceritanya semalam aku makan steambot…emm..nanti klu balik cepat aku up entry untuk korang ye..
ok..sambung kemas….sempat nanti sambung blogwalking…tadi pun separuh je sempat..
Oh ya…thanks kat newbie yang follow blog nie..Alhamdulillah follower dah meningkat..Harap jangan jadi follower sekadar singgah je..Singgahlah lagi baca soksek soksek daku nie..hehehe
Nah aku bagi coffea latte kat korang…jemput la..aku ambil dari dapur en.google tadi..heheh

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *