nuffnang

CPUV McDonalds Pula Muncul

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Rasanya rezeki murah sejak guna Safi Balqis ni…Hehehe..macam takde kena mengena pulak dengan Tajuk entry nie..
Baru Tadi up entry pasal CPUV yang kedua untuk tahun nie setelah beberapa bulan CPUV nie menyepi.
Alhamdulillah…
Cer korang check Nuffnang korang hari nie,Mybe semalam aku tak perasan cpuv nie masuk.Yelah dah lama sangat menyepi,malaslah nak ambil port banyak sangat..
Cpuv Datangnya dari Mcdonals Mcsaver.
mcdonalds
Patutlah aku perasan semalam iklan nie keluar bertandang kat blog aku..Dapat CPUV rupanya..
mcdonald's
Maklumat lanjut korang boleh layari fanpage = McDonald’s
Big thanks kat Nuffnang coz bagi aku CPUV…yeay.dah boleh kumpul duit beli henpon baru..bha..haha

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *