Uncategorized

Anniversary Dinner

Assalamualaikum
Cerita malam tadi..Sempena Anniversary kitorang semalam,En.husband bermurah hati nak belanjar our dinner kitorang malam tadi kat Pizza Hut.Dengar pizza memang tak lepaskan peluang.Niat hati nak mencuba set chinese new year hari tu,tapi dah takde.
Macam tau tau je anniversary kitorang,ada pulak set untuk couple.Sebenarnya keluaran nie untuk Valentines day esok..Tapi kitorang bukan sambut Valentines day occay.
Tapi as usual la indah khabar dari rupa kecantikkan pizza tu
See this below picture la…
Rasa occay,cuma kecantikkan tu takde aura sweet memories pun..hahaha
termasuk dalam combo Sweet memories tu..yg merah bawah tu strawberi..boleh tahan la..

Roasted Sesame Tempura King Prawn Spaghetti-add on

sweet heart Pizza

Favourites Platter-add on

ini set combo Sweet heart Pizza tu
Ini pun tak terhabis..set nie memang takde sup cendawan tu..Tapi kitorang order lagi..Gile melantak semalam.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *