charity,  EVENT,  Uncategorized

Karnival Premier Za’ba 2014 kembali Lagi!!

Assalamualaikum
Karnival Premier Za’baย (Universiti Kebangsaan Malaysia) kembali lagi untuk tahun 2014 ni..Karnival yang dianjurkan bersama National Cancer Society Malaysia ,Belia 1 Malaysia akan diadakan pada 6-29 mac 2014
Pelbagai aktivit menarik menanti anda di sana..So jika korang ada masa yang terluang, bolehlah join aktiviti sihat ni.
Pendaftaran dan Aktiviti seperti dibawah :-
Maklumat lanjut juga korang boleh la melawatiย 
Page ย : https://www.facebook.com/pages/Kapreza-14/526702860740816
Twitter : https://twitter.com/kapreza14
Antara aktiviti aktiviti yang aku ketahui adalah seperti berikut
  • Horse For Fun
  • Futsal Karnival Premium Zaba UKM
  • Pertandingan Kidz Got Talent
  • Battlefield
  • Battle Of The Band “Voice Of Starz”
  • Malam Dambakan Cinta Rasulullah
  • Pertandingan Tenpin Boling liga IPT Piala Pendeta
  • Cancer Charity Cycling
  • Cuci Cuci Kapreza
Jadi orang orang ย yang berdekatan,jangan lepaskan peluang nie ya…Daftar secepat mungkin.
*** kalau dok sana confirm aku nak join…best jugak aktiviti diorang nie
#ExpressYourself

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *