Uncategorized

Flappy Bird Permainan Terkini yang Digilai

Assalamualaikum
Selamat pagi semua…Dah breakfast…Apa menu breakfast korang hari nie.Sebelum keluar rumah tadi sempat sediakan minuman ephyra untuk minum dalam kereta..Dah jadi rutin harian pulak..Sesambil melayan Jammed jalan,sambil layan hotfm,boleh la minum Ephyra kan..Sampai Office make sure dah habis sebotol Ephyra tu.
Permainan Flappy bird dah makin trending sekarang nie..Sampai aku pun dah tersangkut dengan game nie.
Pada korang yang nak join jugak main Flippy bird nie boleh install dari sini
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newflappy.fear

sumber :google

Harap aku tak jadi gila dengan game nie jugak..wat masa nie sibuk dengan cafe coffea aku yang semakin maju

Boleh baca entry nie pasal Cafe aku tu ye
Mulakan hari korang dengan senyuman ea…Happy blogging uolss..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE