Dunia Blogging.Blogger baru,  Uncategorized

Akan MenCari Bila lama Menyepi

Assalamualaikum
Dunia blogging dah macam kita berkawan dengan kawan kawan kita di alam nyata.Cuma bila di alam maya kita taklah bertemu empat mata dengan mereka..Boleh juga dikatakan persahabatan jarak jauh.Contohnya dlam kita berblogging nie,tak semestinya kawan blogger kita tu satu tempat dengan kita.Mestilah di merata tempat Di Bumi Allah nie..Ada ke yang duduk kat planet asing..Angkat tangan.. hehe
sumber:fb
Bila berblogging, setiap hari kita akan kenal siapa kawan kawan yang selalu menyinggah dan memberi komen di dalam blog.Bila dah hari hari,seakan akan boleh menghafal siapa yang tak komen kat blog hari ini..Wah sampai macam tu sekali kan.
sumber :fb
Dan dari situ aku terperasan  ada seorang blogger lelaki yang dulu rajin sesangat menyinggah ke blog aku ni..hehe..bukanlah famous mana pun blog ni..Tapi kalau takat blogger2 biasa tu kenal la..Tu pun boleh kira dengan jari je lah.
Pernah juga tanya dia melalui emel..tapi takde jawapan..Selalu singgah blog,tapi blog tak berupdate..
Apa khabar dia agaknya..Korang kenal tak blogger nie
ke aku yang tak tau dia dah bertukar blog..isk..isk..yelah dulu dia rajin tanye aku pasal kaki patah,sebab masatu pun kaki dia patah jugak..Adalah sharing pengalaman2 yang aku dapat untuk membaik pulih kaki aku tu.Dia antara blogger yang rajin menerjah..betul tak..emmm…apapun yang terjadi,walau di mana pun dia,kita doakan yang terbaik untuk Fais..
Harap dia akan kembali berblogging kan…eh..best tak tajuk entry aku..langsung tak mesra SEO kan..hahaha…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE