advertorial,  review product,  Uncategorized

Percuma Sample Face Wash Gel Dari Epiderme

Assalamualaikum

Alhamdulillah..nampak hari nie takde Malware menyerang.Segala komen telah dimoderation kan sementara waktu..Takut anonymous tu mengganas lagi.

Semalam,aku dapat free sample Face Wash Gel Dari Epiderme.Wah…teruja kejap..Sebab aku memang suka nak mencuba sesuatu produk ni.Sebab tu dalam blog aku nie banyak beauty produk yang aku cuba..

Itupun aku terpilih sebagai salah seorang 20 pembaca pertama cik Lily putih dalam entry beliau yang nie
http://www.ciklilyputih.com/2013/12/my-epiderme-journey-part-1-cleanser.html
Sila-silalah singgah…hehehe

Tara….

sorry gambar tak terang…pakai hp cikai je..
Kebaikkan Face Wash Gel Epiderme nie:-
  • Mengurangkan keradangan kulit dan mencegah liang roma tersumbat
  • Menghilangkan garis garis halus  dan kedutan pada wajah..
  • Merangsang pertumbuhan sel sel baru
Cara penggunaannya
  • Letak Face Gel sedikit di tapak tangan,letakkan air gosok sehingga berbuih
  • Sapukan dimuka dan urut perlahan-lahan hingga ke leher..
  • Gunakan dua kali sehari
  • Setelah itu Gunakan Control & Purifying Lotion  
Apa yang aku suka tentang Face Wash Gel Epiderme ni,buih yang banyak hanya dengan sedikit sahaja penggunaanya.Ia juga melembapkan kulit dan tidak mengeringkan.
Face Wash Gel Epiderme nie berharga RM105.00(120ML)

Untuk korang yang ingin mendapatkan Face Wash Gel nie..boleh la ke website Epiderme di bawah nie
Selamat mencuba..

Epiderme Website: http://epidermeskin.com

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *