Uncategorized

Selamat BerHujung Minggu

Assalamualaikum
Salam pagi ahad.Selamat berhujung minggu semua.Bila berhujung minggu nie, banayk aktiviti yang boleh dilakukan bersama sama keluarga kan..Masa nilah boleh menikmati bersarapan bersama, Makan tengahari bersama dan bersantai bersama keluarga..
Apa aktiviti korang hari ni.seronok kalau dapat bersantai di tepi pantai..oopssss..Harap korang jauhkan diri dari bermain laut ye.Musim musim macam nie, memang tidak sesuai untuk mandi laut.Yelah dengan cuaca yang sejuk dah macam kat genting tu…hehehe…tipu..taklah macam kat genting sangat..Tapi kalau kat kampung aku nie, pepagi memang tak sah kalau tak pakai sweater atau cardigan..yelah..sejuk dah lain macam je.Sampaikan tidur malam pun dah tak payah nak bukak kipas atau air cond..Sure dah sejuk..
Apa pun aktiviti korang hari nie, just take care urself ye…Jaga diri dan kesihatan.
Selamat berhujung minggu…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *