Uncategorized

Makan Bakso Pula

Assalamualaikum
Sebenarnya entry ni patut di publish semalam.Tetapi disebabkan tenet sangat lembab, jadi entry ini tergantung.
Disebabkan keboringan kat rumah, aku ikut mak pi bank.Lepas pi bank, mak ajak pekena bakso di Tasik Bandar Penawar.
Tapi Bakso rasanya so so je…Tak seperti diharapkan.Di tambah pulak tak boleh nak makan terlalu pedas, jadi bakso tu menjadi biasa biasa je…hihi..
Disebabkan mak yang belanja makan, so..memang best…Just snap gambar makanan je, sebab empunya blog ni pun so so je keadaannya…

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE