Uncategorized

Blogwalking

Assalamualaikum
Rasa dah lama tak blogwalking.Sebelum tu aku nak minta maaf kat korang sebab tak menyinggah balas blog korang.
Sekarang nie aku tengah berpantang.Macam pelik pulak tulis perkataan Berpantang ni.Selalunya berpantang ni bagi ibu ibu yang dah melahirkan anak.Tapi aku berpantang  sebab kes keguguran tempohari.Kenalah ikut kata orang tua yang nak betul betul aku berpantang.Walaupun keguguran, tetap juga kena berpantang dan lebih teruk dari orang bersalin..Tak sangka pulak kan..
Bila bercuti di Kampung nie, aku up entry hanya menggunakan tab sahaja..so, untuk blogwalking seperti biasa tu mungkin tidaklah.of course lain tenet lembab dan rasa tak selesa nak Blogwalking kan.
Insyallah, lepas raya cina ni, aku dah mula bekerja..Rasanya dah fit untuk bekerja..Kalau duduk rumah pun, aku dok asyik melayan perasaan jugak..teringat pada baby aku tu…
Pada korang, jangan berkecil hati ya kalau aku tak menyinggah..insyallah, lepas sihat betul betul nie, aku akan balas semua komen korang eh..
Nak ucap thanks  kat seorang blogger yang korang sendiri kenal dengan panggilan abang Abil..si Pemilik buku Warkah untuk isteri tu.Thanks abg abil sebab singgah blog ni.Dulu mmg selalu jadi silent reader kat blog abg abil.Suka baca dia berceloteh tentang Kak Gee..

Sumber:google

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *