kisahsidairy.com

Hari Sabtu!!

Assalamualaikum
Sudahpun berada di hujung minggu….Seronoknya kalau dapat bercuti hari nie..
En..husband bercuti hari nie..Nasib baik aku halfday hri nie..Boleh lah luangkan masa bersama nanti…Cadangnya hari nie nak pergi ke tesco..Nak cuci cuci mata..
Nak shopping pakaian sikit..Sejak dah tak boleh nak pakai seluar jeans nie,berpakaian juga terbatas..
Lebih kepada baju kurung.Nak pakai seluar pun tak boleh la pakai seluar jeans…Kena pakai yang loose…Kena pakai seluar seperti palazo tu…Barulah rasa selesa…
Ada yang bekerja hari nie??? Mulalah malas nak menaip entry hari nie..Ada kerja sedikit yang nak di uruskan.Hari nie Nak blogwalking sebanyak yang boleh..Lately nie tak ramai kunjungan dari sahabat blogger..Entah ek…tak tau kenapa.Sebab aku kurang buat entry kot..
Mybe,apa yang aku tau ramai blogger di Malaysia nie terdiri daripada mereka yang masih bersekolah dan belajar.Masa 2 bulan lepas blog nie memang rancak..mereka yang datang lebih dari 1k setiap hari.Tetapi masuk tahun baru,agak berkurangan sedikit..Usaha nak kena lebih kan..mengharap???? perlu ker?
bagi aku perlu untuk memastikan blog di tahap yang selesa.Nak mencapai impian aku untuk terima gaji bila duduk di rumah sahaja…mybe 3 tahun lagi kot…Sebab tu aku nak blog aku berada di keadaan selesa…Ramai yang menyinggah..ramai yang suka blog nie..Tapi blog nie hanya blog peribadi..Tak ramai yang mencari kan…
Eh…Dah melalut pepagi nie…Start nak buat kerja…lepas rehat nanti dah boleh blogwalking ye..
Thanks kat korang yang sudi menjenguk blog aku…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *