Uncategorized

Terima Bookmark Calendar Dari Dua Blogger

Assalamualaikum
Baru sempat nak up entry…Padahal dah 2-3 hari jugaklah dapat.. Tak sempat nak snap gambar.. Ni pun pakai camera tab..Tak berapa nak cantik sangat..Atau aku tak pandai nak snap gambar..hehehe
Apa pun terima kasih kat dua blogger nie yang memberikan aku Bookmark calender,Name Card Blogger,Keychain dan Calender Poket..
Memang selalu dapat dari dua blogger nie.Rasa bertuah pulak,,
Dari Blogger Hazwan Hairy >>> www.hazwanhairy.com
Thanks tau bagi akak nie..Walaupun akak tak selalu nak menjengah ke blog dia,Ni disebabkan company/computer aku bermasalah untuk masuk link blog beliau…Tapi kalau berkesempatan di rumah,aku terjah jugak..hihihi

Ni pulak dari blogger shida >>> www.duniashida.com
Aku pun rajin dapat hadiah dari Shida nie..Eh..berkenan sangat dengan doodle kat namecard tu..
Calendar pocket tu pun cantik tau.. Biasalah warna kegemaran shida adalah biru…hehehe…Ye kot
Yeay…Dah penuh satu kotak barang-barang yang dihadiahkan blogger kepada aku..Insyallah..akan aku simpan… Tu..tu…. yang dalam kotak Hishop tu..Penuh satu kotak tu key chain dan kad blogger…
Thanks korang…Eh…sape nak bagi lagi…boleh bagi…aku terima dengan hati yang terbuka…wakaka..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE