ranking alexa,  Uncategorized

Ranking Alexa Kisahsidairy Menurun

Assalamualaikum
Dah lama sebenarnya tak check Ranking Alexa untuk blog nie..Sejak dua bulan lepas aktiviti berblogging berkurangan sebab kemalasan nak update entry dan juga blogwalking…
Bila dah tak rajin nak blogwalking dan update entry,kuranglah pengunjung yang datang kan..
Hari nie saja nak semak balik berapa agaknya penurunan blog nie dari bulan november lepas
Klik link atas nie ..Entry terdahulu yang mencatatkan ranking Alexa di malaysian adalah 665 yang bagi aku dah cukup membanggakan…
Tapi hari ini,dah cukup menyedihkan…Untuk memulihkan ranking nie,kena lah ambil masa dan peluang untuk mengubahnya…
alexa
betapa banyak penurunnya tu…
harap lepas ini akan lebih baik.. Kalau kroang nak tau mengenai alexa..Boleh baca di entry Bubblynotes..
Nampak sangat pemalas…hahahaha… kejar masa nak buat kerja nie…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *