kisahsidairy.com

Hujan

Assalamualaikum
Kisah Hujan pagi nie… Keluar dari rumah tepat pukul 7.05 minit..Tiba tempat yang memang setiap hari jammed,hari nie makin bertambah jammed..Biasalah kalau jammed yang teruk,confirmlah sebab hujan..
Ye…Hujan…Dari malam tadi Hujan sehingga ke pagi ni,masih tidak berhenti.. Macam manalah ye tempat yang selalu kena banjir… Sekarang nie banjir tak.. Harap banjir nie ,banjir yang last lah untuk mereka..Kesian mereka kan.. 
Selalunya bila hujan tak berhenti,walaupun taklah selebat mana,air sungai pun akab naik… Air di longkang dan parit jugak akan naik.. Bagi mengelakkan berlakunya banjir kilat,Longkang dan parit nie tak boleh la tersumbat..Kadang kadang sebab itulah berlakunya banjir kilat kan.. wallahualam..
sumber google
Harap hujan berhenti lah nanti… Bila dah meredah jammed tadi,kaki pun dah rasa sakit sebab asik tekan brek dan clutch(haha…tak tau betul ke tak ayat aku nie)..Rasa dah macam nak tegang je dekat betis nie..Cepat cepat sapu minyak gamat…Takut kena simpul biawak..adoyai…sakit tu.
klah…dah boleh start sambung kerja… Dah settle boleh la blogwalking. Kerja yang wajib dilakukan adalah membuat report…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE