Uncategorized

Bila Majlis Kahwin Bertukar Hari

Assalamualaikum
Walaupun baru sahaja memulakan tahun baru 2014,ramai pasangan pengantin yang berkahwin.
Mungkin bagi mengelakkan keadaan banjir dan hujan tidak menentu pada bulan disember.
Selalunya di Johor,kebanyakkannya majlis perkahwinan diadakan pada hari Ahad..Tetapi pada tahun ini,Mereka membuat majlis pada hari sabtu pula..
Oleh kerana aku bekerja di hari sabtu,itupun nasib baik halfday.Dapatlah juga  menghadirkan diri ke majlis tu..Skemanya ayat aku nie kan…hehehe…macam buat karangan pulak.Selalunya kalau majlis hari sabtu,aku jarang nak attend…Tapi kalau berdekatan dengan rumah boleh la lagi…melainkan saudara mara terdekat..haruslah ambil cuti kan..Tapi kalau ada saudara mara atau jiran yang buat majlis jauh di lokasi tempat aku duduk,contohnya di Muar atau di batu pahat,Pukul berapa pulak nak pergi majlis tu..Yelah bukannya dekat kan..
eh…cantik kan purple nie…hehehe…sumber aku ambil dari google..patutlah cik akak suka purple kan…hehehe…jangan marah cik akak ea…
Entry dua tiga hari nie,memang entry tak puas hati sebenarnya..hahah.sebab tulah asyik cerita pasal cuti jerk.Tunggulah kalau dah dapat sesuaikan diri dengan hari cuti nie,barulah hilang entry tak puas hati nie..ye kan,…
So,hari nie tepat jam 12 dah nak terpacak dekat punch card…En.husband hantar hari nie sebab dia tengok wife dia tak berupaya nak bawak kereta…baru aku tau macam mana perasaan orang mengandung..hehehe…
En.husband dah excited nak sruh wife dia pakai baju ngandung walaupun perut tak berapa nak nampak lagi..hahaha…kelakar sungguh…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *