advertorial,  review product

Dapat Hadiah Dari Blog Coklateyes

Assalamualaikum
Barang nie dah selamat sampai 2 hari lepas…Tapi baru hari ni baru up entry..Bukan apa..Kemalasan untuk upload gambar dari tab ke computer nie..
Sebenarnya tuari Blog Coklateyes ada buat contest untuk mendapatkan satu minuman kesihatan yang dah terkenal sekarang nie.
Tak sangka pulak boleh terpilih…Many thanks to Blog coklateyes sebab pilih blog ni ye…hehehe
Inilah dia…dua paket Clinicell Oral Skincare
korang boleh baca maklumat lanjut tentang product Clinicell nie dari blog Coklateyes ni
sumber :sini
Sedikit info yang aku copy paste dari entry blog beliau tentang khasiat yang ada pada Clinicell Oral Skincare nie
1. mencegah penyakit kanser & penyakit yang berhubung kait dengan sel seperti strok & parkinson
2. melembap & memutihkan kulit
3. anti oksida & anti penuaan
4. mengurangkan kedutan & garis-garis halus
5. menggalakkan pertumbuhan semula kolagen
6. membantu keluarkan toksin dari badan
7. mengurangkan masalah sendi otot

Boleh tahan banyak jugak tu… paling aku berminat tu untuk penyakit kanser & penyakit yang berkaitan dengan sel. Bukan senang nak dapat penawar untuk penyakit tu kan? Ini sebabnya CLINICELL menggunakan bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi seperti AstaREAL P2AF Astaxanthin yang mana ciri kehebatannya seperti di bawah ni : 
– 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C
– 800 kali lebih kuat dari CoQ10
– 550 kali lebih kuat dari Vitamin E
– 75 kali lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid
– 40 kali lebih kuat dari Beta Cerotene

wau….banyak kan khasiatnya….Tapi aku tak dpat nak merasmikan product yang aku dapat nie.. yelah faham-faham lah kan…Takut juga nak makan apa-apa.risau effect kat baby pulak…
Alhamdulillah..Dah selamat sampai pada rakan blogger aku..Cik Telinga Bulat kita tu..
Bak dia yang rasa…sedap ke tak…dari aku nak simpan banyak2 pun tak boleh jugak kan…
By the way thanks to blogger Inannie sebab pos kat saya…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *