kisahsidairy.com

Entry Warm Up!!

Assalamualaikum
Rasanya dah 3 hari tak online..Tak up entry dan terpaksa abaikan blog untuk masa yang lama la jugak..
Start dari hari jumaat aku bercuti..Keadaan badan yang tidak menentu…Itu yang membuatkan aku bercuti..Di tambah pula dengan MIL yang kurang sihat…
Memang seronok bila bercuti nie,tapi kalau keadaan fizikal dan mental sihat…Kalau mental dan fizikal tak sihat..memang melepek ajelah kat rumah.. Emmm…barulah faham dan rasa macam mana orang  mengandung nie..
Semuanya serba tak kena…Nak tidur malam pun susah…Tapi itulah moment yang paling indah bila suatu hari nanti kita kenang,apabila melihat anak-anak yang dilahirkan membesar..
Entry nie hanya untuk refreshkan minda supaya lebih sihat..Datang kerja check emel yang berlambak-lambak…Nak delete mana yang perlu.. nak settlekan dokumen-dokumen yang pending..Semua nak kena buat dulu pepagi nie.Walaupun kurang berselera pagi nie..Dan rasa macam senoneng kepala nie.Terpaksalah juga menggagahinya…
sumber : google
Tunggu next entry petang sikit ye..
Salam isnin…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *