ephyra,  Uncategorized

Hadiah Ephyra Sudah Dapat

Assalamualaikum
Hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai..Alhamdulillah..Sebenarnya teruja sangat nak mencuba produk nie..yelah…Kalau nak beli confirm la mahal kan..At least dapat yang trial oklah..nanti bila dah tengok keberkesanannya,barulah tak rugi untuk membeli..betul tak..
Hadiah nie dapat masa menang Contest Ephyra..
Rujuk Entry nie >>> http://www.kisahsidairy.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html
aku dapat 30 sachet ephyra…Terpilih 10 pemenang yang diorang pilih…alhamdulillah
Tapi
v
v
v
v
v
v
Confirmlah aku tak boleh nak mencuba lagi sebabnya,orang pregnant tak di galakkan untuk ambil kan…Demi kebaikkan baby kat dalam nie,Aku simpan dulu..sayang nak bagi orang…nak dapatkan payah pulak kan…hihihihi…teruk ke aku nie,.,,hoh…harap tidaklah kan..
Keterujaan aku untuk mencuba produk nie adalah kerana testimoni2 yang berjaya untuk membuat kulit wajah lebih baik…Aku bukannya nak try sebab bertukar jadi princess,cukuplah sekadar nak hapuskan bekas-bekas jerawat ratakan kulit muka nie…hehehe…
cordanalieya.blogspot.com
auramayaskincare.blogspot.com
Di sebabkan testimoni-testimoni ni lah aku teringin nak mencubanya…hehehe..
Tapi terpaksa berkorban…Menunggu hujung tahun depan baru boleh try…wah..lamanya tu..boleh simpan lama ke nie…huhu…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *