Uncategorized

Dia Yang Memahami

Assalamualaikum
Minat yang sama dengan pasangan merupakan sesuatu yang menarik..betul tak…macam lah aku yang meminati gadget dan IT nie..walaupun tak semua perkara tentang IT nie aku tahu,At least aku banyak belajar dari En.hsuband..
Bersyukur kerana mendapat jodoh yang mempunyai minat yang sama…Selalu memberi dorongan kepada wife dia..yelah..Dia tau yang minat wife dia adalah berblog..Of courselah bila ada Jualan yang melibatkan gadget nie dia lebih suka..lagi la Jualan Akhir tahun..Mestilah mereka menawarkan Jualan smartphone dan Jualan tentang IT nie lebih murah dan mampu untuk semua orang memilikinya kan..
Macam tahun lepas,Aku dapat membeli Tablet samsung dengan harga murah sempena harga Jualan akhir tahun..Bila dah ada tablet nie,senang sikit aku nak up entry bila bila masa dan di mana sahaja..
sumber: google
Tak payah la nak bawak lappy ke sana sini untuk aku update entry kan..Tablet nie senang sikit…Ringan dan mudah untuk dibawa..
Bersyukur sebab ada seseorang yang memahami untuk aku terus berblogging…Thanks to you En.Husband..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE