advertorial,  kisahsidairy.com,  review product

House Of Mini Cup Cake

Assalamualaikum
Alhamdulillah..petang ni dapat rezeki terpijak…Tapi bukan untuk dipijak pijak occay..
Thanks kat supplier tu coz delivery kan kami kami nie box of mini cupcake..Aku memang suka sebab comel la sangat mini cup cakes nie..Pelbagai jenis dan perasa..Yang penting sodap!!
Actually dapat kotak kecik je..Tapi alhamdulillah..rezeki orang nak bagi..Dalam kotak kecik tu ada 12 biji cup cake mini..
pernah beli dekat Nusajaya tuari..Kalau kotak kecil harga dia rm10 je..dalamnya ada 12 biji mini cupcake…Kalau korang singgah kedai nie.confirm korang rambang mata nak pilih yang mana satu..
kotak dia pun cun…pink 

12 biji mini cupcake yang sangat comel untuk di makan..
kalau korang nak tau lebih lanjut atau nak mengetahui kat mana nak dapatkan cupcake mini nie boleh lalayari laman web ni >> http://houseofmini.com/
House of Mini - Malaysia
Dah pun selamat aku telan cupcakes tu…kenyang alhamdulillah…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE