kisahsidairy.com

Aktiviti Hujung Minggu

Assalamualaikum
Selamat pagi semua…harap hari ini lebih baik dari semalam kan…Bercerita pasal semalam,takdelah sangat aktivitinya…Bila dah takde aktiviti ni,selalunya aku ,en.husband and MIL lepak kat rumah kami yang belum 100% siap tu…Hoh..tak taulah bila nak siapnya…Budget tak mencukupi lagi…Tapi aktiviti untuk mengeluarkan peluh selalunya di lakukan dalam rumah itu..Yelah,bila dah lama tinggal,rumah akan jadi berhabuk…Confirm ada cop tapak kaki bila keluar dari rumah tu…Dari situlah aktiviti menyental dan mengemop dilakukan..ececeh…tapi semalam tak buat pun..lately badan rasa tak bermaya nak lakukan kerja…Kalau boleh nak baring je..Pantang nampak tempat yang boleh baring…Confirm baring je..
Tahap kesihatan tidak mengizinkan aku untuk melakukan aktiviti 2 itu..pregnant ke??Wallahualam…Malas nak ambil port..
Lepas dah melepak kat rumah tu,petang sikit aktiviti untuk menyimpan stock lauk pauk dirumah…Beli mana yang patut,pastu cakap kat en.husband dah tak larat nak jalan…sakit pinggang…
Tapi balik boleh la lagi mengeteh di stall mamak…hehehe..macm menjadi kewajipan pulak singgah di situ..
mungkin ada sesetengah korang yang tak suka kedai mamak kan..ada tempat2 je yang aku suka untuk singgah..sebab kadang2 bila tengok kebersihan tu ok..
klah..tak larat dok merapu…tu jelah kot aktiviti aku semalam..sebab non hado poket tebal…kalau tidak dah lama pi jusco…hehehe…
nasib baik hari nie tak monday blues sangat…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *