INFO

Repost Entry :Shake & Take

Assalamualaikum
Entry nie saja nak share dengan korang tentang satu blander juice yang pernah aku beli dengan MyDeal nie..
kalau ikut harga sebenar dalam Mydeal nie memang mahal sikit..Masa aku beli dulu harga dia rm58 tak silap aku..
Kenapa aku beli Blander nie?Sebabnya sekarang nie aku lebih suka buat juice dekat rumah..Kadang kadang bila beli apple hijau,memang aku confirm tak makan lah sebab rasa masam tu yang membuatkan aku tak boleh nak gigit buah tu..Tapi bila aku blend buah apple hijau nie,barulah aku boleh minum…Untuk menyedapkan lagi rasa apple tu,aku blend sekali apple tu dengan ice dan susu..baru mengancam…Kalau letak yougurt lagi sedap.
Memang aku suggestkan korang beli sebab sekarang ni tengah murah..Korang tau tak,Kalau harga kat luar nie,adalah dalam RM70 ke atas..Aku pernah la riki2 benda nie.Sebab teringin nak beli kan..

So,bila dah ada harga murah nie,sayang pulak kan tak beli…Cik Telinga Bulat kita baru beli…hehehehe..
Harganya??? Rm25 sahaja..Free postage tau…Korang jangan risau ,xkan kena tipu punya sebab aku pernah beli dengan Mydeal nie..Aku buat entry nie pun bukan Mydeal bayar tau..Saja nak promote kat korang yang berminat..Dah alang2 aku rasa berguna,apa salahnya share kan
So kalau korang berminat.Aku bagi link nie,Then korang boleh beli.Tinggal 4 hari lagi sebelum tawaran harga tu ditutup..Klik SINI

Disebabkan dengan keterujaan aku,aku sampai lupa nak baca sampai habis..hahaha..mohon maaf kat korang ye..betul kata Cheq Em.

Get your smoothie fix right at home with today’s DEAL –  Shake Nā€™ Take Mini Blender, the quintessential kitchen helper. Choose from the following options:-
  • Quality Shake N’ Take Mini Blender & 2 Travel Bottles for RM58 instead of RM99
  • 1 unit travel bottle only for RM25 instead of RM59
Pembetulan pada entry di atas…tapi bagi aku masih lagi berbaloi kalau nak dibandingkan dari yang dijual di kedai luar atau di facebook kan..Thanks ye Cheq Em…Perbetulkan kesilapan pada entry saya…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE