happy birthday..,  Uncategorized

Special Entry Untuk Ibu

Assalamualaikum
Memang  betul betul blues monday hari nie sebab 2 perkara nie.
Perkara Pertama :
Company aku tak ambil cuti untuk hari nie yang sepatutnya Johor bercuti hari nie…Confirm ramai yang bercuti..tu yang tak best nya…Semalam balik pun dalam keterpaksaan je..Tak puas  nak berbual-bual dengan adik beradik yang lain.memandangkan mereka berkumpul di kampung sejak sabtu yang lalu..Oh..SEDIH!!!
Perkara Kedua :
9 Dec 2013 merupakan hari jadi orang yang amat bermakna dalam hidup aku…IBU!!!..Sebab tu malam tadi aku balik dengan keterpaksaan.
Sebab tu aku namakan entry nie Special Entry Untuk Ibu aku.
ibu
happy birthday
Sambut hari jadi emak tahun lepas..masa tu aku bertongkat lagi…
Selamat hari jadi pada emak yang ke 50 tahun..Terima kasih menjadi emak yang begitu memahami anak-anak.Emak yang sentiasa mendoakan kebahagiaan kami,emak yang sentiasa tabah dalam menghadapai dugaan,Emak yang sentiasa sabar dengan karenah anak-anaknya…Emak segala galanya..
Sedih sebab tak dapat nak berkumpul ramai ramai macam tahun lepas lagi…Insyallah…moga emak sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki…amin…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *