Nagging,  Uncategorized

Baru Nak Upload

Assalamualaikum
Kesahnya….baru nak upload BBM kat Tab….rupanya tak boleh..mybe untuk telephone biasa kot…kalau Tab nie memang tak boleh..Walau aku adalah pengguna blackberry..tapi dah lama tak on kan internet kat BB aku tu..yelah..banyak sangat nak On Internet..Padah tiap bulan keje nak topup dua2..
Sekarang nie aku rasa majoriti pengguna telephone bimbit.Mesti lebih dari satu..Kebanyakkan la..Sebab aku dah survey dah benda tu..kawan2 aku tu semua ada 2 phone..Dalam handphone aku nie siap ada nama contohnya farah..Mesti ada farah 1 dan 2 atau farah U mobile dan farah maxis..
Adakah korang setuju dengan pendapat aku nie.
Sebelum ada tab nie,memang aku rajin berbbm dengan kawan2 BB nie..(BB-nama singkatan untuk blackberry occay).Dulu BB aku tu berinternet..Sekarang ni jelah yang x on kan..Seperti yang aku katakan di perenggan atas…Ayat tak boleh bla…hihi..
Keinginan untuk berBBM tu membuatkan aku teringin nak upload BBM dkt Tab la kononnya..Rupanya!!!!!
Tak boleh kau!!…kecewa saya..aduhh!!!
bbm
tengok dalam kotak merah tu tulis ape..sedih ya amat..
Takpe-takpe..tunggu…aku nak beli adik beradik samsung jugak..yang kecil sikit…gambar pun cantik ambil guna samsung tu…hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE