Uncategorized

Cheque Nuffnang Dalam Tangan

Assalamualaikum
Balik dari kerja semalam,ada surat atas meja..Seperti biasa ignoredkan je sebab selalunya surat untuk en.husband je..Tapi tetap belek juga sebab en.husband pun buat tak tahu dengan surat tu.
Rupanya cek dari pihak Nuffnang dah sampai…aikk!!!! baru tuari hantar tiket kat nuffnang tanya bila cek tu bila nak sampai..Tup tup dah sampai..
Thanks kat Nuffnang.Pertama kali dapat cek dari pihak Nuffnang…En.husband cakap,lepas nie boleh la simpan dulu..dah banyak baru cashout…Mybe dia dah percaya pihak Nuffnang tak menipu blogger..heheh…yelah as husband of course la dia taknak wife dia kena tipu kan…Thanks to support me dear…
nuffnang
p/s :Sorry sesangat kepada pemenang MINI GA…hadiah lambat untuk di pos disebabkan..Mybe dalam minggu nie akan di selaraskan semua penghantaran disebabkan ada segelintir pemenang yang belum menghantar butiran..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *