Dunia Blogging.Blogger baru,  seo

Tukar atau Tidak??

Assalamualaikum
Bila banyak terbaca pentingnya Template dalam blog nie di Blog Hasrulhassan.Terniat juga nak tukar template nie.
Sebenarnya kalau kita mempelajari selok belok SEO rasanya banyak yang perlu diubah dalam blog nie..
kalau dulu memang lah sekadar suka suka…Sekadar untuk meluahkan apa yang rasa nak diluahkan.
Tetapi bila dah lama berblog nie,dan mengenali blogger blogger otai,tujuan itu bukanlah hanya untuk suka suka..
Yelah dalam kita berblog pun ,disamping itu kita pun boleh menjana pendapatan melaluinya..Cum semua tu terpulang pada kita nak atau tidak.
Dah riki2 template yang disyorkan Oleh HH  pada blogger2 lain..Cuma belum ada kekuatan untuk menukar…hehehe…sayang tau!!!
Tapi insyallah,satu hari nanti aku akan tukar jugak untuk yang lebih baik…ok tak..
Semakin lama aku mebaca blog dari Otai Otai nie,semakin lah meluap luap keinginan aku untuk mengubahnya…Nampak juga kekemasan dan loading lebih cepat..
Pada korang yang newbie,kalau rasa nak berblog ada tujuan yang lebih cemerlang,korang boleh la terjah Blog Hasrul Hassan untuk membaca segala tips yang diberikan..
Template untuk rujukan…di Sini

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *