Bual Kosong,  di pagi hari

Hadiah Dari EnSurvey

Assalamualaikum
Semalam tak sempat nak update pasal nie…Busy dengan kerja yang tak sudah sudah..lepas habis inventory,masa untuk key in semua data data barang pulak..Itulah kerja kerani nie..nak jadi manager lambat lagi.
Kepala dah senoneng dari malam tadi..tido pun awal…tapi sempat bangun makan eskrim en,Husband belikan…Ingat dia kat bini dia nie yang suka meroyan..hahaha…
Dah..balik pada tajuk asal..hadiah nie datangnya dari ENSURVEY..sape yang buat survey pasal AF tempohari confirm dapat pen nie..Cantik tau..special edition lagi..
Eh..Korang tau ke apa ENSURVEY tu..kalau tak tau klik je link ENSRUVEY nie.
Ensurvey nie lebih kepada mintak korang jawab soalan survey yang mereka kemukakan…nanti korang dapat duit selepas ensurvey habis di jawab…
pen nie ada lampu warna warni yang cantik..

sorry lah kalau tak terang sangat gambar nie..Aku pun heran…ingat ambil gambar pakai tab cantik la…rupanya macam henpon cikai biasa jerk..ke aku yang tak pandai ambil..hehehe…
 oklah korang…salam jumaat dari aku…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE