Dunia Blogging.Blogger baru,  thanks to Blogger sayang

Terima hadiah Dari blogger

Assalamualaikum
Alhamdulillah..hadiah dah sampai petang semalam..Walaupun kat rumah takde orang,tapi abang posmen letak je sampul surat berdaftar tu dekat dalam peti pos..Oklah tu kan dari kena ambil dekat pejabat pos.
Aku dapat hadiah keychain kebaya Nyonya nie sebab aku adalah Pengkomen Tegar di Blog beliau untuk bulan oktober lepas.Cantik..
blogger
Siap ada kad lagi
kebaya nyonya
Nielah keychainnya..cantikkan…aku saja letak kat tepi calender tu..bila pandang aku akan ingat siapa yang bagi aku keychain nie.
Jom terjah blog beliau nie..Pssstt…kalau korang nak jadi ahli atau nak beli barangan shaklee nie boleh hubungi ena untuk urusan pembelian dan pendaftaran occay
zarenaheeney.
To Ena :
Thanks for the lovely gift…Moga persahabatan kita akan kekal terjalin..Tak tahu samada umur kita sama atau tidak..tapi takpe…janji  i nie da 3 series occay..hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE