di pagi hari sabtu

Salam Pagi Sabtu

Assalamualaikum
Selamat pagi semua..Sure korang tengah nyenyak sambung tido kan??? Macam biasa aku dah terpacak dekat office waktu nie..Sempat buatkan En.husband Nasi lemak…Nasib baik hari nie hari sabtu.Kalau hari biasa memang tak dapat nak buatkan nasi lemak la..Biasalah kalau hari biasa nie banyak kenderaan..Jammed pulak tu..Tadi dari rumah 7.25 pagi..So 7.40 dah sampai..
ihsan google
Hari sabtu nie rasa memang malas nak kerja.Yelah separuh hari je kan…ketak ketuk keyboard nie,dahpun pukul 12..
Tengah sakit hati dengan Mr.Posmen yang tidak bertanggungjawab dalam penghantaran..Sepatutnya ada delivery kali kedua,tapi delivery yang pertama dah hantar surat.
Yang ada kes lagi,Orang dlam rumah ada,takat hon 2-3 kali dah terus letak surat…Belum sempat aku nak keluar ambil lagi…Bukan aku seorang je yang mengalami nasib yang sama.Ada tu siap marah-marah lagi sebab takde orang keluar cepat…Konon dia banyak kerja nak buat.
Kalau kita tak gunakan pos laju.xde nya driver tu nak dapat gaji tau..baik guna delivery lain,,,
ihsan google
Ok..ok….keep calm…buat kerja sampai kul 12 tengahari..Lepas tu balik..Petang nie aku ada buat pelancaran Mini Segmen untuk korang..Tunggu ea..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE