food Review

Coconut Shake Merlimau

Assalamualaikum
Alhamdulillah..Dah beransur sihat walaupun still mamai nak pi kerja.SALAM JUMAAT semua..Apa khabar korang hari nie? Semalam sempat update sekejap je.Tak larat nak duduk depan computer lama sangat.Seharian duduk rumah memang best.Rasa nak sambung cuti lagi..Tapi disebabkan cuti pun dah berlambak ambil,so terpaksalah gagahkan jua badan nie pergi kerja.
Entry nie sebenarnya dah lama aku nak update,tetapi disebabkan masa mencemburui aku,so hari nie,aku gagahkan juga untuk tatapan korang dan anak cucu cicit aku nanti..Insyallah..
Masa balik Melaka hari tu,sempat aku ngan en.Husband dok usha satu tempat Coconut Shake di Pekan Merlimau nie.Orang selalu dok cakap dekat Klebang Melaka pun ada jugak Coconut Shake nie.Tapi yang dekat ada,watpe aku nak pi jauh jauh kan..Alhamdulillah..tak mengecewakan aku.
Abaikan Muka kami nie..muahaha
Tokey Kedai Coconut Shake

Coconut Shake Perisa Vanila
En.husband and my niece pilih coklat…
Harga setiap satu nie RM2.50 tak silap..Berbaloi jugaklah sebab banyak dan kenyang
Paling cepat habis..kami ler..tapau untuk orang dirumah jugak…
hari nie nak sambung blogwalking..Insyallah,aku akan terjah korang hari nie…Hari nie dah Hari Jumaat
Diriwayatkan dari Abu Hurairah ra. : Nabi Muhammad Saw pernah bersabda, “pada setiap hari Jumat para malaikat berdiri di depan pintu masjid menuliskan nama-nama orang secara berurutan. Ketika Imam telah duduk (diatas mimbarnya) mereka menutup buku catatannya dan duduk mendengarkan khutbahnya”.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE