Uncategorized

Iklan Pelik Di Nuffnang

Assalamualaikum
Memang sudah menjadi kelaziman untuk aku check status dan update survey di nuffnang setiap pagi dan petang.
memang pelik hari nie bila melihat dua iklan misteri yang sudahpun di creditkan.Semalam aku check memang takde iklan nie berlegar-legar di blog aku.Dan pagi tadi aku check,iklan nie sudah di creditkan..
nak tau jugak korang ada ke perasan iklan pelik nie di Nuffnang korang..
Nuffnang
kalau korang perasan tarikh tu pun dah pelik jugak..Sebab memang check sebelum ni memang takde pun terkeluar…
kes ini diabaikan…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *