nuffnang

Iklan Pelik Di Nuffnang

Assalamualaikum
Memang sudah menjadi kelaziman untuk aku check status dan update survey di nuffnang setiap pagi dan petang.
memang pelik hari nie bila melihat dua iklan misteri yang sudahpun di creditkan.Semalam aku check memang takde iklan nie berlegar-legar di blog aku.Dan pagi tadi aku check,iklan nie sudah di creditkan..
nak tau jugak korang ada ke perasan iklan pelik nie di Nuffnang korang..
Nuffnang
kalau korang perasan tarikh tu pun dah pelik jugak..Sebab memang check sebelum ni memang takde pun terkeluar…
kes ini diabaikan…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE