Uncategorized

Dapat hadiah dari Duniashida

Assalamualaikum

Alhamdulillah..minggu lepas lupa nak update pasal ni.
Sebenarnya aku pun dah lupa mana satu GA yang aku join, sehingga melayakkan aku untuk dapat hadiah dari sponsor shida.

Takde pulak dapat emel atau komen kat blog tentang kemenangan nie..Tetap bersyukur dengan pemberian dari blogger..
Big thanks kat shida sebab bagi hadiah nie.Rasanya aku dah banyak dapat hadiah dar dia.
Jom terjah sini .www.duniashida.com..


Dapat bookmark dan juga brooch buatan sendiri..cantik sebab warna purple..warna kesukaan cik akak tu..hehehe..

See uols tomorrow..
posted from Bloggeroid

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE