Uncategorized

Lepaking di Old Town Cafe Aeon Permas Jaya

Assalamualaikum

Selepas habis seminar dr.azizan, aku ngan en.husband serta seorang lagi kawan aku pi cari kedai makan berhampiran hotel.Memang kami semua tak sempat nak sarapan pagi tadi.Dari rumah memang dah lambat la.Sampai je dah mula start pendaftaran dan masuk dewan.

Risau takut ketingaalan, kitorang pun menunggu sampai la seminar tu habis.Teguk mineral water je dalam seminar tu.

Sebelum balik, aku ngn en.husband sempat pi cuci mata dekat Aeon permas jaya.Lepas penat pusing pusing, belek sana sini, sempat sambar sehelai seluar untuk en..husband.
Aku????..sempatlah belek2 handbag..gila handbag la katakan..tapi tak beli, sebab tau budget untuk beli beg takde..

Last last lepak dekat oldtown..moh layan gambar nie..

Nite..sorry ea tak sembqng nak blogwalking hari nie.
posted from Bloggeroid

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *