advertorial,  review product

Review Product :Nature E Scar Serum

Assalamualaikum
Lama tak review sebarang product kan..Kali nie aku nak review satu product dari Hishop nie.
Sapa pernah cuba angkat tangan ye..
Serum
Sedang promosi 20% sekarang nie
Pati Tulen Semulajadi Vitamin E ini amat sesuai untuk mereka yang mempunyai parut..Bila ada parut nampaklah muka yang kurang cantik kan..
Aku dah menggunakan nature E scar serum ini selama 2 minggu dan kesan amat berkesan ke atas kulit aku nie.Pati ini berbentuk minyak dan ianya tidak akan membuat kulit korang berminyak..masa 1st time try Nature E nie memang risau sebab ianya dikategorikan minyak..So bila muka jenis berminyak macam aku nie confirmlah takut makin banyak kan minyak nya.Tapi tak perlu risau kerana ianya bersifat sementara.
Caranya mudah sahaja..hanya perlu titikkan beberapa titik di tangan dan usap di muka.kemudian Tepuk tepuk muka tu supaya serum ini menyerap masuk ke kulit korang..parut jerawat kat muka aku nie akan beransur hilang walaupun mengambil masa yang lama kerana ianya 100% bahan asli.
Nature E
Pada korang yang mempunyai kesan chicken pox atau terbakar,aku amat syorkan korang menggunakan ia..Dah try kat tangan aku yang kena minyak panas nie.

nature E Scar Serum
Harga untuk 5ml sebotol ni RM35.90 belum less 20%
Korang boleh lihat banyak jenis lagi Serum disini >>>. SEE More

Jangan Lupa untuk :-
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Selamat mencuba ye!!!

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *