Nagging

Entry Warm up

Assalamualaikum
Alhamdulillah..dah mula bekerja..Hari pertama setelah bercuti panjang..Up entry lambat sebab pepagi masuk office,tengok pc problem…sakit hati…geram pada yang dah guna pc nie,bila rosak buat “Dono” je.
Haisshh…Nak marah dah tua…Buat aku moody je..Nasib baik la dlu atuk aku tu McGyver…hehehe…
Hari pertama masuk kerja setelah beberapa hari cuti memang memenatkan..badan letih.Nak warm up lama sikit la.Pepagi lagi dah clearkan inbox yang dok pending punya lama tu.ut baru emel kerja.belum lagi emel personal..Makan ribu satu hari ..hadoiii…..
Banyak sebenarnya aku nak cerita kat korang..Sepanjang cuti aku,ada jugak yang aku up entry,Yelah..kena jugak up entry walau satu supaya korang tak lupakan aku kan..Kalau tidak…huhu..sob..sob…Takde sapa nak datang terjah blog nie kan..hehehehe
Entry warm up nie ringkas sahaja…hari nie kalau banyak masa,aku nak singgah kat blog-blog korang yang rajin terjah aku..hehehehe..
ok..ok…sambung kerja..Banyak dah pending kerja…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *