Uncategorized

Penghujung Cuti

Assalamualaikum

Selamat petang korang….wah..seronok ek blogwalking..sorry sesangat kat korang sebab tak dapat nak terjah lagi blog korang tu ye…Jangan merajuk tau…Esok confirm aku terjah blog korang ea.

Aku sekarang ni dah dalam perjalanan balik ke johor…penat rasanya.sekarang nie aku duduk merilekskan diri di hentian Machap.Nasib baik ada wifi Baskin rabbins..Boleh la melepaskan gian jap up entry baru..

Esok dah mula kerja.Niat hati nak balik awal awal pagi.Tapi ramai sangat yang dok tahan tahan kami tak kasi balik awal.Last lastbterpaksalah tunggu lepas tengahari je.Nasib baik takde kenderaan banyak sangat..Kalau tak penat jugak.

Esok nak blogwalking puas puas..Tu pun kalau kerja tak menimbun.Al maklumlah cuti panjang dah nie.

Nak pi penuhkan tank perut dulu ye..see uols soon..

Byee
posted from Bloggeroid

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *