Uncategorized

Entry santai dari Gym

Assalamualaikum..

Rasa dah lama tak blogwalking..rindu pulak nak baca entry entry korang..
Sebenarnya masa nie tengah bercuti..itupun nak cerita..kecoh betul kan…heheheh..

Saja nak up entry hari nie.sedang meneman en.husband kat gym..baru semalam tergerak dia nak pergi ke gym nie..dari dulu ajak dia gi gym, bukannya nak suruh dia kurus sangat.tapi itu untuk kesihatan dia jugakkan..si wife dia nie yolong temankan je..

Risau bila terlalu obesiti takut penyakit datang kan..Siapa yang tak sayang suami hehehe..Aku jugak kepanasan dalam gym nie..

Sekarang nie balik merlimau dah mudah nak dapatkan tempat gym nie..banyak jugak kedai yang dah buka kat merlimau nie.Tak lama lagi akan buka bus stand di merlimau nie..Baguslah..at least naik sikit la kan bandar merlimau nie.

Sikit picture yang aku ambil untuk tatapan korang.en.husband dah pesan kalau nak amik gambar di jangan penuh sangat…hihi


posted from Bloggeroid

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *