• mini Ga,  Uncategorized

    Mini GA KakNi Edisi Tupperware

    Assalamualaikum Disebabkan aku memang minat dengan barang barang dari Tupperware ni..so aku nak menjoinkan diri dalam Mini GA nie..mana tau dapat ..boleh tambah koleksi klik banner nie kalau nak join juga Syarat-syarat penyertaan: 1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja. 2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com *UPDATE* 3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe atau FOLLOW blog Kakni Shoppe digoncar-mall.blogspot.com 4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda 5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda 6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini 7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013

  • bla bla

    Waktu berlalu lah Secepat mungkin

    Assalamualaikum Terasa lambat pulak masa nie berlalu…Nak je pusing pukul5 petang ..Masa buat entry nie masih lagi jam menunjukkan pukul 10.54 pagi…haiiii..mentang mentang esok cuti…Dah semangat nak balik kampung ..nak jumpa mak…nak jumpa adik adik… Tuari balik kampung belah en.husband…Taklah ramai adik beradik yang balik…Sorang je..ikut belah aku ramai lagi adik beradik yang belum berkahwin…semuanya tengah belajar…seronok …boleh main kejar kejar lagi dengan mereka…hehehe…Masak dan makan ramai ramai…sekali sekala hilanglah diet aku.. Ni tengah tunggu masa untuk rehat pulak..hari nie dah janji dengan +TB nak makan sup…dengan sorang lagi officemate… cepatlah masa berlalu sebelum aku membebel panjang ihsan google

  • Bual Kosong,  di pagi hari

    Hadiah Dari EnSurvey

    Assalamualaikum Semalam tak sempat nak update pasal nie…Busy dengan kerja yang tak sudah sudah..lepas habis inventory,masa untuk key in semua data data barang pulak..Itulah kerja kerani nie..nak jadi manager lambat lagi. Kepala dah senoneng dari malam tadi..tido pun awal…tapi sempat bangun makan eskrim en,Husband belikan…Ingat dia kat bini dia nie yang suka meroyan..hahaha… Dah..balik pada tajuk asal..hadiah nie datangnya dari ENSURVEY..sape yang buat survey pasal AF tempohari confirm dapat pen nie..Cantik tau..special edition lagi.. Eh..Korang tau ke apa ENSURVEY tu..kalau tak tau klik je link ENSRUVEY nie. Ensurvey nie lebih kepada mintak korang jawab soalan survey yang mereka kemukakan…nanti korang dapat duit selepas ensurvey habis di jawab… pen nie ada…

  • luahan hati,  Semasa

    Makanan yang semakin mahal

    Assalamualaikum Entry nie mungkin kerana ketidakpuashatian aku membeli sarapan pagi tadi..maaflah kalau tersinggung pada mana mana pihak… Peliklah sekarang nie.Ambil sikit pun charge mahal..ambil banyak lagilah mahal..Bukan nak berkira dalam bab makan nie.Tapi kalau beli mee hoon sikit campur daging takat 5-6 ketul. dah harga sampai rm5. lainlah dalam mee hoon tu ada ayam ke…taugeh ke…aku tak kisah sangat…Takat sawi dengan kicap je.. korang tengok makanan nie,sure korang rasa macam tak padan kan…ambil pulut panggang 2 ketul rm1 Total semua sekali rm5..itu untuk sarapan sahaja…belum masuk nak makan tengahari… Dunia sekarang….dunia akan datang aku pun tak tahulah nak cakap… Aku nak suruh jugaklah orang yang pangkat besar besar tu duduk…

  • Semasa

    Playboy itu suami aku

    Assalamualaikum Siapa yang mengikuti cerita ni pasti lama kelamaan akan jatuh cinta dengannya.Walaupun kekadang lakonan mereka agak kaku,atau tidak menjiwai watak,tetapi jalan cerita mengikat hati penonton untuk menonton episode seterusnya. Risteena mempunyai lakonan yang bagus,cuma bagi aku,dia patut menjiwai wataknya dengan begitu berkesan terutama bila adegan dia menangis…MIL pun cakap…”aiiii..nangis takde air mata ke..” hehehe.. Fattah Amin pun aku rasa ok lah…cuma lepas nie dia boleh mantapkan lagi lakonan dia untuk jadi hero pilihan,…hehehe.. sedikit sinopsis tentang cerita nie. Afina yang baru habis pengajiannya selalu membantu rakannya Syaf dikedai bunga. Disitulah titik pertemuan Afina dan Adrian A.K.A ‘King of crocodile. Afina yang mempunyai adik kembar Fisya , yang tidak pernah…

  • Semasa

    Yasmin Hani Dedah nama dan Wajah bayinya

    Assalamualaikum google Selepas 13 hari  Yasmin Hani melahirkan anaknya,kini dia mendedahkan nama dan wajah bayinya yang comel itu. Sebelum ini yasmin hanya memanggil anaknya dengan nama “N” sahaja tanpa mendedahkan wajah bayinya itu.Wow..!!! suprise kan.. Dipetik dari status yang ditulis oleh Yasmin, dia berasa bersyukur dan gembira kerana dapat umumkan nama bayi itu kepada peminat yang mana memberikan nama Noah Ismail Wong untuk bayinya. comel kan… sumber